like


Είμαστε στήν διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία 

 2410 537 952

 2410 537 952
 Servise-Ανταλλακτικά

Αποστολή Εμπορευμάτων στην Ελλάδα & σε όλο τον κόσμο καθημερινά

Αποστολη εμπορευματων

Ελληνικός καφές

Καταχώρηση 2013/02/07

Ελληνικός ΚαφέςΕλληνικός καφές είναι είδος καφέ που παρασκευάζεται με ψήσιμο, σε μπρίκι, αλεσμένων σε λεπτή σκόνη καβουρντισμένων κόκκων καφέ και ο οποίος πίνεται περισσότερο από κάθε άλλο είδος καφέ σε πολλές περιοχές της ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων και της Βόρειας Αφρικής.

Περισσότερα

Η ιστορία του καφέ

Καταχώρηση 2013/02/07

 

Κοκκοι καφεΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ

Η ιστορία του καφέ ξεκινάει κάπου τον 15ο αιώνα και έχει τις ρίζες της στη μακρινή Κάφφα της Αιθιοπίας. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές σχετικά με την ανακάλυψη των ιδιοτήτων των κόκκων του καφέ. Η πιο γνωστή από αυτές θέλει ένα βοσκό να εκπλήσσεται ευχάριστα με τη ζωντάνια των κατσικιών του κοπαδιού του, όταν μασούσαν τους κοκκινωπούς καρπούς του καφεόδενδρου

Περισσότερα

Ο Φραπέ ή φραπές κατα πολλούς

Καταχώρηση 2013/02/07

Ποτήρι ΦραπέΟ καφές φραπέ είναι ένα Ελληνικής επινόησης αφρώδες κρύο ρόφημα. Τα βασικά συστατικά του είναιστιγμιαίος καφές,ζάχαρη,νερό και παγάκια. Η εφεύρεσή του έγινε τυχαία το 1957 από τον Δημήτρη Βακονίδιο στην Θεσσαλονίκη

Περισσότερα

Η ιστορία του Douwe Egderts

Καταχώρηση 2013/02/07

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Douwes Egbert

Το 1753, ο Egbert Douwes και η σύζυγός του Akke Thysses άρχισαν να πωλούν προϊόντα καφέ, τσαγιού και καπνού στο μικρό κατάστημα τους, το 'De Witte Os' (κυριολεκτικά 'Το Άσπρο Βόδι'), στο Joure της Ολλανδίας. Ο Egbert Douwes είναι ο ιδρυτής της εταιρείας, η οποία μεταγενέστερα έγινε γνωστή, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, με το όνομα του γιου του Douwe Egberts, ο οποίος μπήκε στην εταιρεία γύρω στο 1780. Αρχικά ο Egbert Douwes πωλούσε τα προϊόντα του μόνο στους συγχωριανούς του. Στη συνέχεια, ο γιος του Douwe Egberts έγινε γνωστός στην ευρύτερη περιφέρεια προμηθεύοντας τα προϊόντα τους σε καταστηματάρχες άλλων περιοχών, διαδίδοντας έτσι την μάρκα Douwe Egberts σε ολόκληρη τη χώρα. Σταδιακά, ο Douwes και οι απόγονοί του οικοδόμησαν μια εταιρεία η οποία εξελίχθηκε στην πρώτη εταιρεία της Ολλανδικής αγοράς, γνωστή για τα βασικά της προϊόντα, τον καφέ και το τσάι.

	
Στη διάρκεια της δεκαετίας του 50, με βάση την ισχυρή θέση που κατείχε ο καφές Douwe Egberts και το τσάι Pickwick στην εγχώρια αγορά, η εταιρεία άπλωσε τα φτερά της και στο εξωτερικό. Το 1978, ανακοινώθηκε με υπερηφάνεια η συνεργασία με την Sara Lee Corporation, η οποία της άνοιξε νέους ορίζοντες διεθνώς. Σήμερα, η Douwe Egberts συγκαταλέγεται μεταξύ των 3 μεγαλύτερων παραγωγών καβουρντισμένου καφέ στον κόσμο.

Η Douwe Egberts Coffee Systems ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στον τομέα μαζικής εστίασης και κάλυψης επαγγελματικών αναγκών πριν από σαράντα περίπου χρόνια. Στη διάρκεια της πρώτης δεκαετίας, η κύρια αγορά της ήταν η Ολλανδία. Στα χρόνια που ακολούθησαν, μια ραγδαία διεθνής επέκταση επιτάχυνε την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Μέσω της αυτόνομης ανάπτυξης και διάφορων εξαγορών, η Douwe Egberts Coffee Systems εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές συστημάτων καφέ στον κόσμο σήμερα, με πάνω από 1 εκατομμύριο πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες.
Περισσότερα

Στιγμιαίος καφές (instant coffe)

Καταχώρηση 2013/02/07

στιγμιαίος καφές σε σκόνη, είναι το προϊόν του καφέ το οποίο με λίγο ζεστό νερό διαλύεται τέλεια απελευθερώνοντας και όλο το άρωμα που περικλείει.

Περισσότερα

Κυκλοφορησαν τα πρωτα μουσικα ποτηρια

Καταχώρηση 2013/01/25

Κρυστάλλινα ποτήρια  κρασιού  που παίζουν νότες όταν τα δάχτυλά σας κινούνται  κατά μήκος του χείλος του ποτηριού σχεδιάστηκαν στην Αυστρία.

Περισσότερα

Γευσιγνωσια κρασιου

Καταχώρηση 2013/01/25

Γευσιγνωσία κρασιού

 

Η γευσιγνωσία είναι ένα επιστημονικό όργανο για να γνωρίσουμε σε βάθος το κρασί που δοκιμάζουμε σε επαγγελματικό στάδιο, να βελτιώσουμε ή να τελειοποιήσουμε το προϊόν μας λαμβάνοντας υπόψη το υλικό, τις συνθήκες και τις διαδικασίες ή να προσφέρουμε στον πελάτη μας το κρασί που θα συνδυαστεί άψογα με το φαγητό του ή θα ικανοποιήσει την επιθυμία και το γούστο του.

 

Περισσότερα

HORECA 2013

Καταχώρηση 2013/01/20

 

Εκπροσωποι μας θα σας περιμενουν να μας επισκεφθειτε στο περιπτερο της.......

Περισσότερα

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

UA-37609764-1